Masa netto:340g Producent: Incola Bezglutenowy makaron penne z 100% mąki kukurydzianej. Doskonały dla osób na diecie bezglutenowej. Zachowuje kształt i smak po ugotowaniu. Idealny do sosów i zapiekanek! Zagotuj litr wody na każde 100 gram makaronu. Do gotującej się wody dodaj sól, według własnego smaku. Wrzuć makaron i zamieszaj. Gotuj w odkrytym garnku przez 10-12 minut. Odcedź makaron i użyj według ulubionego przepisu. Składniki: Mąka kukurydziana
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:
1466 kJ/345 kcal
Tłuszcz:
0,8g
w tym kwasy tłuszczowe:
0,2g
Węglowodany:
79g
W tym cukry:
1g
Błonnik:
0g
Białko:
5,5g
Sól:
0,01g
Kraj pochodzenia: Polska Producent: Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, Bielsko-Biała 43-301