Masa netto:340g Producent: Incola Spaghetti to znany na całym świecie makaron w formie długich, cienkich nitek. Makaron spaghetti jest składnikiem wielu klasycznych, włoskich przepisów na pasty - bolognese, carbonara, napoli, aglio olio e peperoncino i innych potraw. Bezglutenowy makaron spaghetti z linii Sanletti od Incola to alternatywa dla klasycznej pasty, ale w wersji bez glutenu.
Składniki: Mąka kukurydziana
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:
1466 kJ/345 kcal
Tłuszcz:
0,8g
w tym kwasy tłuszczowe:
0,2g
Węglowodany:
79g
W tym cukry:
1g
Błonnik:
0g
Białko:
5,5g
Sól:
0,01g
Kraj pochodzenia: Polska Producent: Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, Bielsko-Biała 43-303