Bezglutenowy chleb z pełnego ziarna z oliwkami 250g
Masa netto:250 g
Producent: Foods by Ann/Levann
100% naturalny chleb wegański bez glutenu, konserwantów i sztucznych substancji.
Składniki:
woda, ziarna 31,8% (słonecznik, siemię lniane brązowe, dynia, siemię lniane żółte, kasza jaglana); płatki owsiane 22%, olej roślinny rzepakowy, zielone oliwki 5%, ocet; błonnik z babki płesznik, błonnik jabłkowy, sól.
Owies bezglutenowy. Może zawierać soję.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1362/329 |
Tłuszcz: | 24 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,5 |
Węglowodany: | 15 |
W tym cukry: | 1,2 |
Błonnik: | 9,9 |
Białko: | 10 |
Sól: | 1,4 |
temp. pokojowa
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Levann Sp. z o.o., ul. Bukowińska 24A/114, 02-703 Warszawa
5903018055060
2025-01-13
Specyficzne kody
Nowy produkt