Mieszanka do ciasta korzennych 300g CELIKO

Ilość

CELIKO Mieszanka do ciast korzennych
Masa netto:300g
Producent: CELIKO
Zrobisz przy jego użyciu, np.: znakomite ciasto marchewkowe z kremem, doskonałe ciasto z jabłkami i orzechami czy też klasyczny piernik. Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii. Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).

Składniki:
Składniki muffinów:  cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca. Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.
Produkt może zawierać: mleko, soję i ich produkty pochodne.
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1540 kJ / 363 kca
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe: 0,2 g
Węglowodany: 85,6 g
W tym cukry: 33,1 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 3,1 g
Sól: 1,1 g


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:Polska
Producent: Celiko SA ul. Św. Antoniego 71 Poznan
5900038001206
2023-11-07

Opis

Bez glutenu
TAK
Producent
Celiko

Specyficzne kody

Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: