Mieszanka mąk na muffiny bez pszenicy 250g
Masa netto:250 g
Producent: Foods by Ann/Levann
Mieszanka aż 6 różnych rodzajów mąk - prosty sposób na pyszne, bezglutenowe muffiny.
Składniki:
Mąka ryżowa, substancja słodząca: maltitol, mąka owsiana bezglutenowa, tapioka, mąka kokosowa, mąka z orzechów arachidowych, błonnik bambusowy, mąka lniana odtłuszczona, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Może zawierać: orzechy, nasiona sezamu, łubin.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1375/327 |
Tłuszcz: | 4 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2 |
Węglowodany: | 68 |
W tym cukry: | 2 |
Błonnik: | 9 |
Białko: | 10 |
Sól: | 1 |
temp. pokojowa
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Levann Sp. z o.o., ul. Bukowińska 24A/114, 02-703 Warszawa
5903018059709
2025-01-13
Specyficzne kody
Nowy produkt