Spody do pizzy bezglutenowe 230g INCOLA

Ilość

INCOLA Bezglutenowe spody do pizzy 230g
Masa netto:230 g
Producent: Incola
Spód do pizzy w kształcie prostokąta, barwa biała, zapach i smak typowy dla produktu, tekstura twarda, zbita.
Sposób przygotowania: piekarnik nagrzej do190?. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy iulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarnikuprzez 6 minut.
Składniki:
woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy,syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, gumaguar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
-
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1300/309 kJ/kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
W tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g


Przechowywać w temperaturze 14 – 21 ?, z dala odźródeł ciepła i promieni słonecznych

Kraj pochodzenia: Polska
Producent: GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
5902431591902
2023-10-18

Opis

Bez glutenu
TAK
Producent
Incola

Specyficzne kody

Nowy produkt