Owoce liofilizowane puder jabłkowy BIO 20g HELPA

Ilość
Obecnie brak na stanie

PUDER JABŁKOWY BIO
Masa netto:20g
Producent: Helpa
PUDER JABŁKOWY BIO to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!PUDER JABŁKOWY BIO to 40g jabłkowego pyłu - w zamykanej saszetce typu doypack.PUDER JABŁKOWY BIO to 100% ekologicznego liofilizowanego sproszkowanego jabłka.
Naturalny barwnik,kolorową posypkę,dodatek do:jogurtu naturalnego,naleśników,ciast i ciasteczek... i zawsze kiedy potrzebujesz czarów na talerzu.
Składniki:
ekologiczne jabłko liofilizowane sproszkowane 100%

Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1g
w tym kwasy tłuszczowe: 0,2g
Węglowodany: 84g
W tym cukry: 77g
Błonnik: 10g
Białko: 2,1g
Sól: 0,01g


Przechowywać w temperaturze 15 oC - 25 oC

Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Helpa sp. z o.o. ul. Żabia 40, 05-504 Henryków - Urocze
5907222061671
2024-03-06

Opis

Bez dodatku cukru
TAK
Produkt ekologiczny
TAK
Vege
TAK
Z natury
TAK

Specyficzne kody

Nowy produkt