Syrop imbirowy
Masa netto: 200ml
Producent: Eterno
Tegoroczna zima była zimą tylko w teorii. Helena potrafiła jednak skutecznie zrekompensować sobie brak śniegu. Zamiast wdawać się w bezsensowne dyskusje z pogodą, przynosiła z piwnicy butelkę wina, syrop imbirowy i kilka pomarańczy. Potem wystarczyło pozwolić, by ciepłe korzenne aromaty obiegły cały dom. Wreszcie czuć, że mamy grudzień.
KULISY PRZYGOTOWANIA SYROPU
Syrop imbirowy wytwarzany jest z naturalnych przypraw z dodatkiem soku z cytryny. Żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości i sztucznych barwników – bazujemy jedynie na naturalnych składnikach.
PROPOZYCJE WYKORZYSTANIA
Syrop imbirowy, aż się prosi o dodanie do herbaty, grzanego wina lub piwa. Dobrze smakuje też z owsianką, deserami i naleśnikami podawanymi na słodko.
Składniki:
cukier, woda, imbir 12% (spoza Polski), sok z cytryny, goździki.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Masa netto: 200ml
Producent: Eterno
Tegoroczna zima była zimą tylko w teorii. Helena potrafiła jednak skutecznie zrekompensować sobie brak śniegu. Zamiast wdawać się w bezsensowne dyskusje z pogodą, przynosiła z piwnicy butelkę wina, syrop imbirowy i kilka pomarańczy. Potem wystarczyło pozwolić, by ciepłe korzenne aromaty obiegły cały dom. Wreszcie czuć, że mamy grudzień.
KULISY PRZYGOTOWANIA SYROPU
Syrop imbirowy wytwarzany jest z naturalnych przypraw z dodatkiem soku z cytryny. Żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości i sztucznych barwników – bazujemy jedynie na naturalnych składnikach.
PROPOZYCJE WYKORZYSTANIA
Syrop imbirowy, aż się prosi o dodanie do herbaty, grzanego wina lub piwa. Dobrze smakuje też z owsianką, deserami i naleśnikami podawanymi na słodko.
Składniki:
cukier, woda, imbir 12% (spoza Polski), sok z cytryny, goździki.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1004kJ/ 240kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0g |
Węglowodany: | 58g |
w tym cukry: | 57g |
Białko: | 0g |
Sól: | 0g |