Mąka migdałowa BIO
Masa netto: 250g
Producent: BioLife
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Posiada delikatny, słodki smak. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Stanowi alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Składniki:
mąka migdałowa ekologiczna 100%
Produkt może zawierać sezam, sojęoraz gluten.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17
Masa netto: 250g
Producent: BioLife
Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Posiada delikatny, słodki smak. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Stanowi alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Składniki:
mąka migdałowa ekologiczna 100%
Produkt może zawierać sezam, sojęoraz gluten.
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BioLife Sp. z o.o
17-100 Bielsk Podlaski
Miodowa 17