Mąka pszenna Tortowa typ 450
Masa netto:1 kg
Producent: To ta!
Tota! Mąka pszenna typ 450 (tortowa) idealna do wypieku ciast biszkoptowych, francuskich, tortów czy pierogów i uszek. Nadaje się także do kruchych ciastek, ciast, gofrów, naleśników czy pączków i faworków - wprost idealnie na tłusty czwartek. Mąka typ 450 sprawdzi się przy zagęszczeniu sosów, zup lub kremów. Dzięki odpowiedniej granulacji wypieki będą udane a po dodaniu do ciasta pierogowego będzie ono pulchne, sprężyste i jędrne. Mąka tortowa jest lekkostrawna, zawiera minerały z grup B1, B2 oraz PP.
wg przepisu
Składniki:
100% ziarno pszenicy
gluten
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Przechowywać w sucym i chłodnym miejscu
brak
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: P.H.U.P. "K.W.S. Żabczyńscy" Sp. z o.o. ; ul. Młyńska 7, 08-450 Łaskarzew, NIP: 826-19-75-118
Masa netto:1 kg
Producent: To ta!
Tota! Mąka pszenna typ 450 (tortowa) idealna do wypieku ciast biszkoptowych, francuskich, tortów czy pierogów i uszek. Nadaje się także do kruchych ciastek, ciast, gofrów, naleśników czy pączków i faworków - wprost idealnie na tłusty czwartek. Mąka typ 450 sprawdzi się przy zagęszczeniu sosów, zup lub kremów. Dzięki odpowiedniej granulacji wypieki będą udane a po dodaniu do ciasta pierogowego będzie ono pulchne, sprężyste i jędrne. Mąka tortowa jest lekkostrawna, zawiera minerały z grup B1, B2 oraz PP.
wg przepisu
Składniki:
100% ziarno pszenicy
gluten
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1470 kJ / 346 kcal |
Tłuszcz: | 1,0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,3 g |
Węglowodany: | 72,4 g |
W tym cukry: | 2,9 g |
Błonnik: | 1,7 g |
Białko: | 11,1 g |
Sól: | <0,01 g |
Przechowywać w sucym i chłodnym miejscu
brak
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: P.H.U.P. "K.W.S. Żabczyńscy" Sp. z o.o. ; ul. Młyńska 7, 08-450 Łaskarzew, NIP: 826-19-75-118
5907996360239
2023-11-20
Specyficzne kody
Nowy produkt