Mieszanka mączna ciasto kruche 200g CELIKO

Ilość
W magazynie

Ciasto kruche bezglutenowe
Masa netto: 200 g
Producent: Celiko

Wyśmienite Ciasto kruche Celiko.

Świetnie nadaje się do przygotowania ciast kruchych, herbatników i ciasteczek.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Produkt bezglutenowy (PL-064-027)

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Składniki:
skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.

Może zawierać soję, mleko i ich pochodne.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:1515 kJ / 362 kcal
Tłuszcz:0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,0 g
Węglowodany:87 g
w tym cukry:26 g
Białko:1,7 g
Sól:0,01 g
5900038001039
2022-02-08

Opis

Bez glutenu
TAK
Producent
Celiko

Specyficzne kody

Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Theme Options

Theme color
Tło obrazu: